Δίκη Παντελίδη: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας - «Όλα τα στοιχεία που έχουμε...»

«Να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δίκη Παντελίδη: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας - «Όλα τα στοιχεία που έχουμε...»

Η δίκη για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και του τροχαίου που του κόστισε την ζωή έχει ξεκινήσει και μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου της Μίνας Αρναούτη, στις κάμερες μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δήλωσε ότι η οικογένεια προσδοκά ότι οδηγός δεν ήταν ο τραγουδιστής καθώς εμφανίστηκε μάρτυρας που τον είδε να κάθεται στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκεί υπάρχει και DNA του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης. Να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει dna μόνο του Παντελίδη. Έχει δώσει ήδη κατάθεση ο συγκεκριμένος μάρτυρας όπου ο ίδιος τον έβαλε στην θέση του συνοδηγού», είπε.

Αυτά τα ποσά διεκδικούν Αρναούτη - Κυριακού στη δίκη για το τροχαίο του Παντελίδη

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Την Πέμπτη θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριακού - δείτε τι κάνει σήμερα - , που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο. Αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα. «Ακόμη και σήμερα και ενώ τα αληθή περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί και από την Εισαγγελική Αρχή, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν το αντίθετο και εγώ φέρω το στίγμα του δολοφόνου» υποστηρίζει στην αγωγή της.

Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη επιμένει μέχρι σήμερα ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής αλλά η Φρόσω Κυριακού.

Από την πλευρά της η ασφαλιστική εταιρεία έχει καταθέσει δυο αγωγές κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας της το ποσό που ενδεχομένως θα κληθεί να καταβάλει στις δύο συνεπιβάτιδες, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.