Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες 38χρονης γυναίκας που καταγγέλλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες 38χρονης γυναίκας που καταγγέλλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση

Η 38χρονη γυναίκα η οποία έχει καταγγείλει γνωστό πλαστικό χειρούργο για παραμόρφωση ζητάει 850.000 ευρώ καθώς όπως δήλωσε η ίδια είδε την ζωή της να καταστρέφεται. Μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» πρόβαλε τις φωτογραφίες στον αέρα της εκπομπής όπου έδειξαν ακριβώς τις αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, η 38χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που πλήρωσε για να της κάνει τις επεμβάσεις, δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και όταν τελικά τον βρήκε της πρότεινε να το λήξουν με το να της δώσει 5.000 ευρώ.

Από την άλλη, στην εκπομπή παραχώρησε δηλώσεις και ο δικηγόρος της νεαρής, Γιώργος Κατσαρίδης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη. Η κοπέλα έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που δεν θα επανέλθουν ποτέ. Στο παρά πέντε έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά.

Εκτός από το θέμα το εμφανισιακό που έχει τις παραμορφωτικές ουλές, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και παραλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή». Δείτε εδώ παλιότερες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου για τη 38χρονη

Αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή σε γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό

Στην εκπομπή Πρωινό αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (11/1) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη πως γνωστός στα media πλαστικός χειρουργός δέχθηκε αγωγή από αεροσυνοδό, η οποία τον κατηγορεί ότι της έχει καταστρέψει το πρόσωπο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί την 28χρονη αεροσυνοδό και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το πρόσωπο της κοπέλας.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να παραμορφώνονται από τις πλαστικές (δείτε εδώ πώς έχει γίνει το πρόσωπο της Λίντα Εβαντζελίστα).

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα φυσικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό. Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι. Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δε μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος», είπε μεταξυ άλλων ο δικηγόρος.