Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Οι πρώτες δηλώσεις της Δεληθανάση για την σύλληψη του Δόξα: «Ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην...»

«Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα»

Οι πρώτες δηλώσεις της Δεληθανάση για την σύλληψη του Δόξα: «Ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην...»
News 20.01.2022 11:54
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Δεληθανάση με αφορμή την σύλληψη του Κώστα Δόξα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα.

Δημοσιογράφος: «Είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά;»

Μαρία Δεληθανάση: «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

Δημοσιογράφος: «Είχες πει στην διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του; Πήρες κάποια απάντηση;».

Μαρία Δεληθανάση: «Φυσικά, φυσικά…Η απάντηση είναι η γνωστή..Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της».

Δημοσιογράφος: «Στο μεσοδιάστημα έχετε προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις σας να είναι καλές; Υπάρχει διάθεση από τη μια πλευρά και από την άλλη;».

Μαρία Δεληθανάση: «Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορωνοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται.

Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι».

Δημοσιογράφος: «Εσύ, όταν άκουσες ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα τι σκέφτηκες;»

Μαρία Δεληθανάση: «Σκέφτηκα ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχα καταθέσει μήνυση. Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί».

Δημοσιογράφος: «Επικοινώνησε εκείνος μαζί σου μετά;».Μαρία Δεληθανάση: «Όχι, δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν επικοινωνεί μαζί μου πέρα από τα τυπικά. Ό,τι αφορά σε συνεννόηση για το παιδί, για τις ώρες παραλαβής – παράδοσης και κάποια τέτοια ζητήματα».

Μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Σπύρος Δημητρίου, ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύλληψη του εντολέα του καθώς και στην μήνυση που κατέθεσε κατά της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Η σύλληψη του Κώστα Δόξα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έγινε καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε καταθέσει την διατροφή στην ημερομηνία που έχει οριστεί.

«Η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα, διψασμένη για δημοσιότητα “έδωσε” τη σύλληψη στα πέντε λεπτά από την ώρα που έλαβε χώρα η προσαγωγή του στο τμήμα, καθώς η ίδια την είχε ενορχηστρώσει.

Συγκεκριμένα, εδώ πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, όπου τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία υγιής κοπέλα, νέα και μπορεί να εργαστεί, οπότε δεν χρειάζεται να τη διατρέφει ο κύριος Δόξας κι έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου.

Της επιδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021 και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, κι εγώ και η κα Μαστοράκη που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή.

Τον μήνα Ιανουάριο και καταβάλλοντας πλέον τη μειωμένη διατροφή, και λόγω ότι έκλεισαν τα καταστήματα λόγω κορονοϊού, καθυστέρησε να καταβάλει τη διατροφή λίγες ημέρες, ωστόσο την κατέβαλε κανονικά.

Καθυστερώντας η τέως σύζυγος, υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, ωστόσο ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει και εχθές και ενόσω είχε την εβδομαδιαία προβλεπόμενη επαφή με τη θυγατέρα του, και ενόσω είχε λάβει τη διατροφή, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και την ώρα που παρέδιδε τη θυγατέρα στο σπίτι της τέως συζύγου, υπέδειξε η ίδια η τέως σύζυγος να τον συλλάβουν. Ακολούθησε ο κ. Δόξας τους αστυνομικούς, απέδειξε ότι έχει καταβάλει τη διατροφή και αφέθηκε ελεύθερος.

Καταλαβαίνετε ότι προκάλεσε την καταδίωξή του από τις Αρχές, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Και ασφαλώς, ήδη ο συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Δόξας: "Διαμάχη λέγεται αυτό αλλά..." - "Έσπασε" την σιωπή του για την πρώην σύζυγό του

"Θα έφευγα από το πρώτο χαστούκι" - Συγκλονίζουν τα λόγια Μαρίας Δεληθανάση για τη βία κατά των γυναικών

Share