Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Σάκη Τανιμανίδη

Τι συνέβη;

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Σάκη Τανιμανίδη
News 20.01.2022 15:04
Από Youweekly Team

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είχε την ονομαστική του εορτή και η σύζυγος του Χριστίνα Μπόμπα , βρήκε ένα άκρως πρωτότυπο δώρο για να του ευχηθεί. Το δώρο που επέλεξε κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να συγκινήσει όσους το είδανε.

Το δώρο της Χριστίνα Μπόμπα στον σύζυγο της

Το δώρο που αποφάσισε να κάνει στον σύζυγό της ήταν να αναρτήσει 10 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πορεία της ερωτικής τους σχέσης και να την συνοδέψει με τα ακόλουθα τρυφερά λόγια : «Χρόνια πολλά στην αγάπη μου, στον έρωτα μου, στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, στον καλύτερο μου φίλο! Σ’αγαπώ»..

Σας , υπενθυμίζουμε, ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση μεγάλων αλλαγών, αφού μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους Φιλίππα και Αριάνα (Δείτε πώς αποκάλυψαν τα ονόματα τους), πρόσφατα κλήθηκε να αλλάξει και σπίτι ξεκινώντας μία νέα ζωή.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα

Η συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα για τις αλλαγές στη ζωή της

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την γέννηση των διδύμων και την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι - δείτε το εδώ.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους τους κατηγορούν ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media, ειδικά τώρα με τα παιδιά τους.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό.

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», ανέφερε.

«Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί» κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε τρυφερό στιγμιότυπο στις κούνιες με τις δίδυμες κόρες της

Χριστίνα Μπόμπα: Το τρυφερό βίντεο με τις κόρες της μέσα από το νέο τους σπίτι

Share