Γνωστός Youtuber κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού - Τι συνέβη;

Καταιγιστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γνωστός Youtuber κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού - Τι συνέβη;

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» μετά από τις καταγγελίες που προβλήθηκαν για γνωστό πλαστικό χειρούργο, προβλήθηκε επίσης το πρωί της Πέμπτης 20/01 ένα ρεπορτάζ στο οποίο γνωστός Έλληνας youtuber και influencer κατηγορείται για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από χρηματοκιβώτιο καταστήματος γνωστού παρουσιαστή.

Το ποσό που φέρεται πως έκλεψε είναι 30 χιλιάδες ευρώ και ο παρουσιαστής που αυτή την στιγμή είναι και στην τηλεόραση έχει αποδείξεις για την κλοπή των χρημάτων κι έχει κινηθεί νομικά και αναμένεται η δίκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και από την εκπομπή η δίκη αναμένεται να γίνει σύντομα ενώ από την άλλη, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση με τον γνωστό youtuber

Αυτός φέρεται να είναι ο γνωστός youtuber

Ο Ηλίας Γκιώνης τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο καθώς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη μιας και ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έδωσαν φως στην υπόθεση προκειμένου να βοηθήσει την να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό που βίωσε καθώς παραμένει άσχημα ψυχολογικά.

Ωστόσο, ο ίδιος ως ακτιβιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου τα τελευταία 24ωρα παραμένει αρκετά ενεργός λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων θέλησε να φέρει στην επιφάνεια άλλη μια πληροφορία που αφορά την υπόθεση με τον Παντελή ή κοινώς «Dr Xtapodias» ο οποίος φέρεται να έκλεψε το ποσό των 30.000 ευρώ. Έτσι, δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία "κατακεραυνώνει" το φερόμενο πρόσωπο.

Ανάρτηση Ηλία Γκιώνη