Δεν το γνώριζε κανείς - Ο «Πετρής» του Σασμού έπαιξε και στις Άγριες Μέλισσες

Αγνώριστος χωρίς μούσια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν το γνώριζε κανείς - Ο «Πετρής» του Σασμού έπαιξε και στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κώστας Νικούλι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Δυστυχώς, τις επόμενες μέρες ο ρόλος του θα τελειώσει καθώς ο «Πετρής» θα δολοφονηθεί (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δολοφόνος του).

Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν βέβαια είναι πως ο Κώστας Νικούλι έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, τον είδαμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, να υποδύεται τον νεαρό Γιώργη Σταμίρη, ο οποίος θα προσπαθούσε να αγοράσει κάποια χωράφια από την οικογένεια των Σεβαστών.

Τότε, ο Κώστας Νικούλι ήταν αγνώριστος μιας και δεν είχε τα χαρακτηριστικά του μούσια, με τα οποία τον γνωρίζουμε τώρα.

Η εμφάνιση του Κώστα Νικούλι στις Άγριες Μέλισσες

Κώστας Νικούλι Άγριες Μέλισσες

Συγκλονίζει ο Κώστας Νικούλι - «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) ο Κώστας Νικούλι. Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Σασμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μέρος στο Survivor.

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά.

Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.