Άκης Δείξιμος για τον Κώστα Δόξα: «Έχω ένα μερίδιο ευθύνης εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής γιατί...»

«Όντως τον παραλάβανε οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Δείξιμος για τον Κώστα Δόξα: «Έχω ένα μερίδιο ευθύνης εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής γιατί...»

Το βράδυ της Τετάρτης 19/01 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κώστας Δόξας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση.

Από την άλλη, το πρωί της Πέμπτης 20/1 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για τη εν λόγω υπόθεση.

Οι δηλώσεις του Άκη Δείξιμου

«Ισχύει ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί ουσιαστικά το ποσό, το οποίο καταβλήθηκε σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μερίδιο ευθύνης εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής γιατί αυτό το διάστημα γενικότερα της πανδημίας που όλοι δυσκολευόμαστε, όσο μπορώ στηρίζω τον αδελφό μου όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι χθες το σύστημα δεν με άφησε να πληρώσω τη διατροφή, πράγμα το οποίο έκανα σήμερα. Όντως τον παραλάβανε οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Γενικότερα προφανώς η άλλη πλευρά αρέσκεται στο να υπάρχουν επεισόδια ή να φαίνονται επεισόδια».

Μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψή του

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Σπύρος Δημητρίου, ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύλληψη του εντολέα του καθώς και στην μήνυση που κατέθεσε κατά της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Η σύλληψη του Κώστα Δόξα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει έγινε καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε καταθέσει την διατροφή στην ημερομηνία που έχει οριστεί.

«Η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα, διψασμένη για δημοσιότητα “έδωσε” τη σύλληψη στα πέντε λεπτά από την ώρα που έλαβε χώρα η προσαγωγή του στο τμήμα, καθώς η ίδια την είχε ενορχηστρώσει.

Συγκεκριμένα, εδώ πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, όπου τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία υγιής κοπέλα, νέα και μπορεί να εργαστεί, οπότε δεν χρειάζεται να τη διατρέφει ο κύριος Δόξας κι έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου.

Της επιδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021 και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, κι εγώ και η κα Μαστοράκη που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή.

Τον μήνα Ιανουάριο και καταβάλλοντας πλέον τη μειωμένη διατροφή, και λόγω ότι έκλεισαν τα καταστήματα λόγω κορονοϊού, καθυστέρησε να καταβάλει τη διατροφή λίγες ημέρες, ωστόσο την κατέβαλε κανονικά.

Καθυστερώντας η τέως σύζυγος, υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, ωστόσο ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει και εχθές και ενόσω είχε την εβδομαδιαία προβλεπόμενη επαφή με τη θυγατέρα του, και ενόσω είχε λάβει τη διατροφή, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και την ώρα που παρέδιδε τη θυγατέρα στο σπίτι της τέως συζύγου, υπέδειξε η ίδια η τέως σύζυγος να τον συλλάβουν. Ακολούθησε ο κ. Δόξας τους αστυνομικούς, απέδειξε ότι έχει καταβάλει τη διατροφή και αφέθηκε ελεύθερος.

Καταλαβαίνετε ότι προκάλεσε την καταδίωξή του από τις Αρχές, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Και ασφαλώς, ήδη ο συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.