Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Αναστασία Περράκη - Ο κούκλος σύντροφός της

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Αναστασία Περράκη - Ο κούκλος σύντροφός της

Η Αναστασία Περράκη τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή της. Μετά την οριστική έκδοση του διαζυγίου της με τον Μιχάλη Μορούτσο, το μοντέλο έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συναδέλφου της, Χρήστου Μπίρμπα.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι ενώ ομολογουμένως αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τόσο η Αναστασία Περράκη όσο και ο Χρήστος Μπίρμπας έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναστασία Περρράκη Χρήστος Μπίρμπας

Τι αλλάζει στη σχέση της Αναστασίας Περράκη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να συγκατοικήσουν. Μία τέτοια απόφαση βέβαια δεν είναι εύκολη. Βασική προτεραιότητα του μοντέλου είναι η 13χρονη κόρη της, Έλενα, από τον γάμο της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Οι δυο τους σκέφτηκαν λοιπόν να μετακομίσουν μαζί, ωστόσο προς το παρόν η απόφαση αυτή βρίσκεται στον πάγο.

Τα λαμπερά γενέθλια της Αναστασίας Περράκη

Η πρώην playmate Αναστασία Περράκη έγινε 37 ετών και δημοσίευσε μια αποκαλυπτική ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram.

Το τοπ μόντελ, που πήρε διαζύγιο με τον Μουρούτσο έπειτα από 6 χρόνια, πόζαρε στον καθρέφτη και έβγαλε μια selfie φωτογραφία, όπου φοράει ένα μαύρο σέξι κορμάκι.

«Black is my color» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πρόσθεσε «37 and counting».