Super Κατερίνα: Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος - Γύρισε την πλάτη του στην κάμερα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος - Γύρισε την πλάτη του στην κάμερα

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης (20/1) για την Αφροδίτη Λατινοπούλου το νέο παραλήρημά της, ήταν αρκετό για να κάνει τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπάσει και να γυρίσει την πλάτη του στις κάμερες.

Ο παρουσιαστής ήδη από εχθές (19/1) είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την Λατινοπούλου καθώς τον προσβάλουν.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος γύρισε την πλάτη του και αρνήθηκε να ασχοληθεί με την περίπτωση "Λατινοπούλου".

H αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου στο Super Κατερίνα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Τη Λατινοπούλου έκραξε χθες στην εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου

Η σημερινή 19/01 εκπομπή του Super Κατερίνα ήταν αρκετά συγκινησιακά φορτισμένη, με την παρουσιάστρια να κλαίει στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, αυτό το έντονο κλίμα συνέχισε να επικρατεί, όταν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της κλήθηκαν να σχολιάσουν την διαφήμιση γνωστής εταιρίας με σαμπουάν, αφορμή της οποίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε μια απαράδεκτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου, τότε, ξεκαθάρισε, ότι έχει ασκήσει βέτο στην εκπομπή, ώστε η συγκεκριμένη κυρία να μην εμφανιστεί ποτέ στον αέρα και την χαρακτήρισε με πολύ σκληρά λόγια.

«Δεν θέλω καν να λέω το όνομά της», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε: «Στα social media είναι star έτσι».

Με την ίδια να συνεχίζει: «Πόσες φορές έχουν πει να καλέσουμε τη συγκεκριμένη και έχω πει όχι; Έχω ασκήσει βέτο η συγκεκριμένη κυρία, δεν λέγεται καν κυρία, που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της και δεν θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Λατινοπούλου λέγοντας: «Επειδή βγήκε ένας κλόουν που τον λένε Λατινοπούλου...».

Δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: