Τα πρώτα λόγια της Ζωής Κρονάκη μετά από το σοκαριστικό τροχαίο - «Με το που βγήκα αισθάνθηκα πως...»

«Η ζωή περνά από μπροστά σου μέσα σε δευτερόλεπτα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα πρώτα λόγια της Ζωής Κρονάκη μετά από το σοκαριστικό τροχαίο - «Με το που βγήκα αισθάνθηκα πως...»

Η γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ζωή Κρονάκη το πρωί της Πέμπτης 20/01 μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το τροχαίο που είχε στην Εθνική Οδό.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κρονάκη

«Εγώ καθημερινά κάνω την εξής διαδρομή: Ηλιούπολη – Μαρούσι, Μαρούσι – Ηλιούπολη. Του Αγίου Αθανασίου είχα την φαεινή ιδέα να πάω σπίτι από την Εθνική Οδό. Με το που βγήκα στην Εθνική Οδό αισθάνθηκα πως κάτι δεν θα πάει καλά και λέω από μέσα μου να είμαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα

Θέλω να πω στα νέα παιδιά ότι είναι σημαντικό να μην κάνουμε χρήση του κινητού τηλεφώνου ενώ οδηγούμε. Και ζώνη ασφάλειας, εμένα με έσωσε.

Τη στιγμή της σύγκρουσης το μόνο που σκεφτόταν ήταν να μην πάθει τίποτα: «Η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια σου μέσα σε δευτερόλεπτα… Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να μην πάθω τίποτα, για τα παιδιά μου».

Λίγα λόγια για την ραδιοφωνική παραγωγό

  • H Ζωή Κρονάκη είναι Θεσσαλονικιά, με πτυχίο νομικής και πολλά χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία και στο ραδιόφωνο.
  • Από τα 18 της έχει συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Τα τελευταία χρόνια σας κρατάει συντροφιά καθημερινά 14.00 με 18.00 στον Easy 97.2 που θεωρεί δεύτερη οικογένειά της.
  • Αλλά και τηλεοπτικά η Ζωή δούλεψε πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση παρουσιάζοντας κυρίως εκπομπές για το παιδί ενώ φέτος επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση απ’ όπου ξεκίνησε για να παρουσιάσει την δική της εκπομπή με τίτλο "Μαμά-δες".
  • Η θεματολογία της εκπομπής αφορά όπως καταλαβαίνετε σε όλα αυτά που εδώ και χρόνια πραγματεύεται στο site της all4mama.gr.
  • Ωστόσο, στον Easy 97.2 δεν μιλάει μόνο για μαμάδες, ούτε μόνο σε μαμάδες αλλά σε όλους τους ακροατές της που εδώ και χρόνια την ακολουθούν.