Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ανάρτηση - "κόλαφος" από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους βιαστές

Οργισμένος ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ανάρτηση -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μία ξεκάθαρη επίθεση στους βιαστές.

Ο παρουσιαστής τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος καθώς έχει έρθει ξανά στην επιφάνεια η υπόθεση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Εκείνος σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει τη σύντροφό του και ξεκαθαρίζει πόσο άδικο είναι να μπει σε αμυντική θέση το θύμα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Αν ο βιασμός είναι έντονη σεξουαλικότητα, όπως λένε οι βιαστές, τότε το θάψιμο των βιαστών είναι απλώς κηπουρική», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτηση

Με δάκρυα στα μάτια ο Αλεξάνδρου για την υπόθεση της Τούνη - «Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο...»

Θέμα συζήτησης έγινε το πρωί της Δευτέρας (17/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα η καταγγελία της Ιωάννας Τούνη για το πρόσωπο που διέρρευσε το βίντεό της. Στην εκπομπή του ALPHA μίλησε ο δικηγόρος του επιχειρηματία που κατήγγειλε η Influencer, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρθηκε στη θέση του εντολέα του που έκανε μήνυση στην Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξόργισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να μην του απαντήσει.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημλητρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά. Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», απάντησε ο δικηγόρος.

«Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου. Ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει να τραβάνε βίντεο μία κοπέλα που δεν το γνωρίζει... Και δεν το λέω μόνο για την κοπέλα μου. Δηλαδή στην υπόθεση της 24χρονης;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.