Μυρτώ Αλικάκη για Φιλιππίδη: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσε να χάσει την ψυχραιμία του»

«Ήταν ένας έντονος άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μυρτώ Αλικάκη για Φιλιππίδη: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσε να χάσει την ψυχραιμία του»

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένη η Μυρτώ Αλικάκη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία που είχε θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με το εν λόγω απόσπασμα να προβάλλεται το πρωί της Πέμπτης (20/1) στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα.

Οι δηλώσεις της Αλικάκη για τον Φιλιππίδη

«Κάποια πράγματα τα ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Επίσης, υπάρχουν πράγματα τα οποία βγήκαν στη φόρα και δεν μπορούσαμε να τα φανταστούμε. Είναι τελείως άλλο πράγμα μια γενικώς επιθετική συμπεριφορά ή ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζεις ότι έχει μια ροπή προς κάτι και τελείως άλλο αυτά που ακούστηκαν και μέλλει να αποδειχθούν.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε δουλέψει μαζί ένα καλοκαίρι και έναν χειμώνα. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μαζί του αλλά ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσε να χάσει την ψυχραιμία του. Μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να μιλήσει άσχημα αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς εύκολα να τα φανταστείς» κατέληξε η ηθοποιός η οποία είχε ξανά αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πολλά χρέη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα 19/01 ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού».

Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί και η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ, αλλά ο δικηγόρος του θεωρεί ότι θα αναβληθεί για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα, θέλουν τον ηθοποιό να έχει υψηλό χρέος προς τις τράπεζες, το οποίο δε δύναται να αποπληρωθεί με αποτέλεσμα τα ακίνητά του να κινδυνεύουν με πλειστηριασμό. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο είχαν αποκαλυφθεί τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του.