Δίκη Παντελίδη: Κατάθεση "σεισμός" από ιατροδικαστή - «Οδηγούσε το τζιπ η Ευφροσύνη Κυριάκου»

Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη Παντελίδη: Κατάθεση

Μια μεγάλη ανατροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη μιας και σύμφωνα με την κατάθεση του ιατροδικαστή, στη δίκη που πραγματοποιείται σήμερα (20/1), ο τραγουδιστής δεν ήταν αυτός που οδηγούσε το τζιπ, αλλά οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Η κατάθεση του ιατροδικαστή για τη δίκη Παντελίδη

Κατά τον ιατροδικαστή: «Με τέτοιο ποσοστό αλκοόλης, θα καταλάβω από χιλιόμετρα ότι δεν είναι ικανός να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει. Δεν θα μπορούσε να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο και αν το βάλει, θα πέσει μετά από δέκα μέτρα» υποστήριξε.

Επιπλέον, ανέφερε ως βασικό στοιχείο που καταδεικνύει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε, είναι το ότι το μόνο ίχνος αίματος που εντοπίστηκε στον αερόσακο του συνοδηγού ανήκε στον τραγουδιστή ενώ δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna της Φρόσως Κυριάκου στην ίδια θέση. «Δεν μπορεί να μην υπάρξει αυτού που καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού, ενώ έχει βρεθεί του Παντελίδη» σημείωσε.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, μεταφέροντας τα όσα του είπε η κόρη του για το δυστύχημα. «Στη διαδρομή έλεγαν κουβέντες και πειράγματα. Δεν θυμάται να αναπτύχθηκε ταχύτητα. Κοιτούσε το κινητό της την ώρα της σύγκρουσης. Ο Παντελίδης ανέπτυξε ταχύτητα κάποια στιγμή, ίσως πειράζοντας τη Μίνα όταν του είπε να μην τρέχει…» υποστήριξε, εξηγώντας ότι σήμερα η κατάσταση της υγείας της έχει επανέλθει:

«Νοσηλεύθηκε 6 νύχτες και σήμερα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν εργάζεται και μένει μαζί μας. Δούλεψε σε ένα προστατευμένο περιβάλλον για λίγο διάστημα περισσότερο για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα».

Με τι ασχολείται σήμερα η Φρόσω Κυριάκου

Το τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Φεβρουάριο του 2016! Μέσα από την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μάθαμε και δύο κορίτσια!

Ο λόγος για την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου! Και αν για την πρώτη γνωρίζουμε αρκετά αφού διατηρείται στην showbiz, η δεύτερη κυριολεκτικά έχει εξαφανιστεί! Τόσο πολύ που σήμερα, 5 χρόνια μετά την μαύρη αυτή μέρα, δεν διατηρεί κανένα προφίλ στα social media, με κάθε της βήμα να αγνοείται! Πέρασε πολλά άλλωστε η κοπέλα και θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Άλλωστε όλα αυτά τα μηνύματα που δεχόταν από θαυμαστές του τραγουδιστή την έκαναν να μην θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο!

Όσο και να προσπάθησε ωστόσο να αφήσει τον εαυτό της έξω από την δημοσιότητα, λίγους μήνες μετά το τραγικό τροχαίο έγινε γνωστή η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Φώτη Βασιλόπουλο, με το ζευγάρι να χωρίζει τον Σεπτέμβριο του 2019!

Επίσης τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστό πως η Φρόσω Κυριάκου κατάφερε να πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου!

Σήμερα η Φρόσω είναι 26 ετών και μπορεί να χαμογελά και να βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία! Ωστόσο συνεχίζει να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr