Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Το μήνυμα που την έκανε να αισθανθεί άσχημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της καθώς και για την πίεση που της ασκείται για να κάνει ένα παιδί.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, ο κόσμος θεωρεί ότι είναι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα έχει πάρει κάποια κιλά.

Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Έμεινε "κάγκελο" η Βαλαβάνη με την αιφνίδια ερώτηση της Μενεγάκη on air - «Υπήρχε φλερτ με τον...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 13/01 η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε με την ίδια τον σχολιασμό για το Survivor ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ξεκινήσει τις ερωτήσεις στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, μόλις άκουσε μια συγκεκριμένη ερώτηση έμεινε άφωνη. Μάλιστα, ενδέχεται να την δούμε και σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε στην αρχή: «Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Επειδή το έβλεπα πολύ, θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε μια υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ; Πρώτη φορά το λέω. Σαν αίσθηση, αισθανόμουν κάπως σαν μια αναγνώριση. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω… Δεν είδα αγκαλιές».

Από την άλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Όχι, όχι. Είχαμε μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το πω, όταν έφυγαν όλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε. Μετά από 5,5 μήνες είναι λογικό».