Θρήνος για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Γλίστρησε στον θάνατο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Λάκη Λαζόπουλο

Θρήνος επικρατεί με τον ξαφνικά θάνατο του Γάλλου ηθοποιού Gaspard Ulliel ο οποίος χτύπησε αρκετά στο σκι και υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε συνεργαστεί μαζί του για αυτό και θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια.

Ο ίδιος υπήρξε στενός φίλος του Γάλλου ηθοποιού και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε φιλοξενήσει τον ίδιο και την οικογένειά του στο σπίτι του, στην Πάρο, όπου είχαν βρεθεί για διακοπές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του Gaspard Ulliel στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με μια συγκινητική ανάρτηση.

Το αντίο του Λαζόπουλου στον Gaspard Ulliel

"Ο Gaspard ήταν Γάλλος ηθοποιός και ήταν εξαιρετικό παιδί και φίλος μου. Έπαιξα μαζί του σε μια γαλλική ταινία κι ύστερα ήρθε στην Πάρο με την παρέα του τους φιλοξένησα, ενώ αυτό το καλοκαίρι ήρθε στην Πάρο ο γιος του με την πρώην γυναίκα του! Μείναμε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά…. Χάθηκε μέσα στα χιόνια, γλίστρησε στον θάνατο κι έχουμε όλοι σοκαριστεί!! Φίλε μου δεν είναι για σένα εκεί που πας1 Je ne peux pas y croire", έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λίγα λόγια για τον Gaspard Ulliel που έχασε την ζωή του

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Υπήρξε, επίσης, το πρόσωπο ενός αρώματος Chanel.

Με την καριέρα του να ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας, ο Ουλιέλ επρόκειτο σύντομα να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της Marvel "Moon Knight" στο Disney+.

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα δυστύχημα με σκι στο Λα Ροσιέρ (Σαβοΐα), έγινε γνωστό στο AFP από συγκλίνουσες πηγές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV.