Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έπινα δίχως αύριο και μετά...» - Η αποκάλυψη του για την περιπέτεια με το αλκοόλ

«Ό,τι και να σου πουν οι άλλοι, αν δεν το πάρεις μόνος σου απόφαση δεν έχει κανένα νόημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έπινα δίχως αύριο και μετά...» - Η αποκάλυψη του για την περιπέτεια με το αλκοόλ

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Γκιωνάκος ο οποίος "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Γκιωνάκου

«Έπινα δίχως αύριο και μετά σταμάτησα. Με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ή θα τρελαθείς ή θα πας φυλακή ή θα πεθάνεις, ένα από τα τρία. Έπινα 2 μπουκάλια την ημέρα. Τώρα είμαι καθαρός. Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.

Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που δεν σου προσφέρει τίποτα και απλά γίνεσαι όλο και χειρότερα, μετά δεν θα καταλήξεις καλά. Ό,τι και να σου πουν οι άλλοι, αν δεν το πάρεις μόνος σου απόφαση δεν έχει κανένα νόημα».

«Πήγα στην οντισιόν και ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ»

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια βρέθηκε σε μία οντισιόν και ο γνωστός σκηνοθέτης, του ζήτησε να γδυθεί. Ο ίδιος αποφάσισε να φύγει, ενώ δεν μίλησε στην εκπομπή για το τι άλλο έγινε στην συγκεκριμένη οντισιόν.

Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, μίλησε για το περιστατικό, ωστόσο όπως παραδέχθηκε, θεώρησε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό ώστε να το καταγγείλει τότε.

«Μου συνέβη πριν από 10 χρόνια. Σε ένα υπόγειο γινόταν η οντισιόν και με το που ξεκίνησε η οντισιόν μου είπε όλα αυτά. Μου είπε να γδυθώ, τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα πω.

Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι άλλο έπαιζε. Κατευθείαν σηκώθηκα και έφυγα, δεν υπήρχε περίπτωση. Την ώρα που έφευγα, μάλιστα, έμπαινε κάποιος άλλος και σκέφτηκα να του πω κάτι αλλά τελικά δεν είπα. Δεν το θεώρησα τόσο σημαντικό για εμένα. Από την οικογένειά μου τα ήξερα αυτά, θεωρώ ότι είναι ένα κοινό μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια.

Τσαντίστηκα πολύ. Δεν ήρθα σε κανέναν ενδοιασμό αν θα το κάνω ή όχι. Οπότε δε μπορώ να πω ότι με επηρέασε, γι’ αυτό και δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά. Εμένα δε μου έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τη δική του καταγγελία για τον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε και ο Ορέστης Τζιόβας.