Χάρης Τζωρτζάκης: «Το παιδί μου είχε ένα ατύχημα αλλά...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Τζωρτζάκης: «Το παιδί μου είχε ένα ατύχημα αλλά...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις ο Χάρης Τζωρτζάκης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε πρόσφατα το παιδάκι του.

Πιο συγκεκριμένο ο ίδιος με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί αναφέρθηκε και για το ατύχημα το οποίο όπως τόνισε ανήκει στο μακρινό παρελθόν καθώς πλέον είναι καλά. Από την άλλη, είχε αποκαλύψει ότι θα κάνει ταινία μικρού μήκους για τον χαμό του παιδιού του

Οι δηλώσεις του Χάρη Τζωρτζάκη

«Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο που προσπάθησαν να...»

Ο Χάρης Τζωρτάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη μυθοπλασία, τα ριάλιτι, αλλά και τη γέννηση του γιου του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Επιτέλους ο κόσμος αγκαλιάζει τη μυθοπλασία. Τα ριάλιτι είναι σκουπίδια, αν όχι όλα, τα περισσότερα είναι για πέταμα. Δεν είναι το ίδιο οι εκπομπές μαγειρικής με τα παιχνίδια που βάζουν ανθρώπους να πουλήσουν τη σεξουαλικότητά τους και το χυδαίο».

Ο Χάρης Τζωρτζάκης συνέχισε: «Ετοιμάζω μια βιωματική ταινία με σενάριο δικό μου. Με την Έφη, τη γυναίκα μου, έχουμε χτίσει μια σχέση δυνατή μέσα από τις δυσκολίες. Ο ερχομός του γιου μου ήταν ένα μικρό θαύμα μέσα στην καραντίνα. Σήμερα είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά, αλλά χαιρόμαστε τις στιγμές παρά τις δυσκολίες».

«Έχω αντιμετωπίσει την ξεφτίλα κάποιων ανθρώπων στο θέατρο που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν γεγονότα. Πρέπει τα νέα παιδιά να μιλάνε για ότι τους συμβαίνει».