Μαρία Ιωαννίδου: «Με την Ναταλία Γερμανού δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας»

«Είναι σαν την μικρή μου αδερφή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ιωαννίδου: «Με την Ναταλία Γερμανού δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορευτρία αναφέρθηκε στις αξέχαστες στιγμές στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στην Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο.

Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού. Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω.

Μου έκαναν πρόταση να πάω στη «Φάρμα» με πολύ καλά λεφτά, τα είχα ανάγκη, αλλά οι συνθήκες δεν με βοηθούσαν. τα χρήματα για να πάω στην «Φάρμα» ήταν περισσότερα από 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Mε τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών. Με την Ναταλία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν την μικρή αδελφή μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω.

Ο σύντροφός μου ο Δημήτρης ήταν θαυμαστής του Γερμανού, όχι δικός μου, είναι Αιθίοπας. Προτίμησα τη δουλειά από την οικογένεια. Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά. Πριν «φύγει» ο Γερμανός είχαμε κάνει εξωσωματική, πήγε καλά, αλλά δεν το καταφέραμε», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου που μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχω πέσει θύμα βιασμού»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε. Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι.

Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε. Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.