Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή 20/01 ημέρα για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά καθώς ο γιος τους, Κάρολος έχει τεσσάρων χρόνων και όπως είναι λογικό και οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία αυτόν τον καιρό παρουσιάζει το DWTS, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της στα social θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της όπου θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

«Χρόνια πολλά για τα 4α γενέθλια στο πιο κουλ παιδάκι! Η γενναιόδωρη καρδιά σου, η ευγενική φύση, οι ομαλές λειτουργίες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που σε κάνουν εξαιρετικό! Συνέχισε να χαμογελάς μικρέ μας πρίγκιπα! Σε αγαπάμε πολύ Καρόλακο».

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια

Μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια της. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους.

Πως άλλωστε να μην της αρέσει να μένει μέσα; Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό με τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και ο σκύλος που έχουν. Μεγάλο βέβαια, είναι και το σαλόνι τους, όπου τα παιχνίδια είναι καθημερινά για την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως είναι καθημερινά και στις διακοπές τους με το σκάφος στην Μύκονο.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η Bίκυ Καγιά χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Το σπίτι της λοιπόν, έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος!

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά