Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη - «Έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από...»

Θρήνος για την γνωστή τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη - «Έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/1 η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηε στην σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη, που είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, ενώ ανέφερε πως έχασε δύο αγαπημένα της πρόσωπα από κορωνοϊό.

Οι δύο απώλειες της Ευρυδίκης από κορωνοϊό

«Του γιου μου δεν του άρεσε η δουλειά μου, με ήθελε δική του. Όταν είχα τραγουδήσει στην Eurovision ο Άγγελος δεν το ήθελε καθόλου. Μου είχε πει “θα μεγαλώσεις και θα σε ξεχάσουν”, και τώρα λέει δεν είναι δυνατόν να το είπα!

Με τον Μπομπ είμαστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το μυστικό είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παρότι ζούμε μαζί, βρισκόμαστε λίγο. Όταν έρχεται στη ζωή σου αυτός που κάνει τα πάντα για σένα και σε κάνει ευτυχισμένο, γιατί να μην τον παντρευτείς;

Ένιωσα μεγάλη στενοχώρια όταν έχασα τη γιαγιά μου και τον θείο μου από κορωνοϊό φέτος», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Λίγα λόγια για την Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους (Λεμεσός, 25 Φεβρουαρίου 1968), γνωστή ως Ευρυδίκη, είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια της pop rock μουσικής. Είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη από την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και 2007 με τα τραγούδια Ταιριάζουμε, Είμαι Άνθρωπος και Εγώ και Comme Ci, Comme Ça, αντίστοιχα.

Γεννήθηκε στην Λεμεσό και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Ως μαθήτρια, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Όταν τελείωσε το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance (κινησιολογία και έκφραση προσώπου και σώματος). Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές στο Μουσικό Κολλέγιο Μπέρκλι της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης.

Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Για Πρώτη Φορά.