«Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε! Δεν θέλω να το θυμάμαι» - Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

«Είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε! Δεν θέλω να το θυμάμαι» - Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούνιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακή σχέση που είχε με τον παππού του, τον Αλέξη Μινωτή.

Οι δηλώσεις του Αντωνόπουλου

«Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη. Και είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τον συγχώρησα. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε τόσο κακό τέλος στη σχέση μας και δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα εγώ. Απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του.

Ήμουν πολύ νέος, είχα κάνει την επανάστασή μου, συνδικαλίστηκα… Πράγματα που δεν τα συγχωρούσε αυτός καθόλου. Τα χαλάσαμε για τα λεφτά, το οποίο δεν θέλω ούτε να το συζητάω. Φρίκη. Ντροπή και να το συζητώ. Μετά από τόσα χρόνια, το έχω ξεχάσει αυτό. Δεν θέλω να το θυμάμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να δώσω τόπο στην οργή, γιατί ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε», κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην παρενόχληση που είχε δεχτεί.

"Λύγισε" ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με αφορμή την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέσα σε όλα ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος μόλις άρχισε να μιλάει για την γιαγιά του, την Κατίνα Παξινού καθώς αποκάλυψε επίσης πως εκείνη τον μεγάλωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα ήταν η γιαγιά μου, ήταν ένας κανονικός άνθρωπος. Στο σπίτι, μαγείρευε, έπλεκε, κεντούσε, μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή. Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου.

Στο θέατρο μεταμορφωνόταν πάνω στη σκηνή, γινόταν ένας άλλος άνθρωπος».