«Μικρά τα παιδιά μου με ρώταγαν γιατί με...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη on air

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μικρά τα παιδιά μου με ρώταγαν γιατί με...» -  Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη on air

Η σημερινή εκπομπή «Ελένη» ήταν για άλλη μια φορά άκρως απολαυστική καθώς μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5 καθώς η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τους πανηγυρισμούς στην ομάδα των διασήμων.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή σχετικά με το τι την ρωτούσαν τα παιδιά της όταν ήταν πιο μικρά και έβγαιναν βόλτα.

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη

Και τόνισε: «Θυμάμαι τι έλεγαν τα παιδιά μου σε εμένα. Μικρά τα παιδιά μου με ρώταγαν «μαμά αυτοί γιατί σε αγκαλιάζουν και σε λένε «Ελένη, Ελένη» προσπαθούσα να τους εξηγήσω… τώρα εντάξει ξέρουν».

Σε απόγνωση η Ελένη Μενεγάκη - Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα πριν από λίγο

Τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη δεν είναι τα πιο θετικά, καθώς προέκυψε μια οικονομική υποχρέωση, η οποία πρέπει να ρυθμιστεί άμεσα, με την ίδια να «παγώνει» μπροστά σε αυτό που έμαθε πρόσφατα.

Αν ψάχνετε ένα λόγο, για τον οποίο η όμορφη παρουσιάστρια δεν εμφανιζόταν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αυτός ήταν οικονομικός. Ήταν ένα πρωινό, όταν στο σπίτι της έφτασε ένα «ραβασάκι» από την εφορία, ζητώντας της άμεση καταβολή ενός μεγάλου ποσού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ποσό των... διαβάστε εδώ την συνέχεια στο Athensmagazine.gr