Σασμός: Το «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου στον Κώστα Νικουλί - Φωτογραφία από τον τάφο του

Επιβεβαίωσε τον θάνατό του στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Το «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου στον Κώστα Νικουλί - Φωτογραφία από τον τάφο του

Νεκρός θα πέσει ο Πετρής στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, ο δολοφόνος του είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα τον σκοτώσει καταλάθος, κάτι που όμως θα σημάνει πιθανότατα το τέλος της σχέσης του με την Αργυρώ.

Τα γυρίσματά με τον φόνο του Κώστα Νικούλι στο “Σασμό” έχουν ήδη ολοκληρωθεί για αυτό και τόσο οι συντελεστές όσο και οι ηθοποιοί θελήσαν να αποχαιρετήσουν δημόσια τον Πετρή μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και ο συγγραφέας του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον Κώστα Νικούλι αλλά και ένα στιγμιότυπο από τον τάφο του Πετρή, ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του, Μάρκο Βρουλάκη.

Το αντίο του συγγραφέα του Σασμού στον Νικούλι

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρης της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρη θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλη συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

 Σασμός Πετρής

 Σασμός Πετρής τάφος

Δεν το γνώριζε κανείς - Ο «Πετρής» του Σασμού έπαιξε και στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κώστας Νικούλι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Δυστυχώς, τις επόμενες μέρες ο ρόλος του θα τελειώσει καθώς ο «Πετρής» θα δολοφονηθεί (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δολοφόνος του).

Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν βέβαια είναι πως ο Κώστας Νικούλι έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, τον είδαμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, να υποδύεται τον νεαρό Γιώργη Σταμίρη, ο οποίος θα προσπαθούσε να αγοράσει κάποια χωράφια από την οικογένεια των Σεβαστών.

Τότε, ο Κώστας Νικούλι ήταν αγνώριστος μιας και δεν είχε τα χαρακτηριστικά του μούσια, με τα οποία τον γνωρίζουμε τώρα.

Κώστας Νικούλι Άγριες Μέλισσες