Σε σειρά του Netflix η Μαρία Σάκκαρη

Στροφή στην καριέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σειρά του Netflix η Μαρία Σάκκαρη

Την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα το τένις επιβεβαίωσε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της στη σειρά ντοκιμαντέρ η οποία θα θυμίζει το Drive to Survive της F-1. Η σειρά θα επικεντρώνεται στη ζωή των αθλητών κυρίως στα Grand Slam.

Η αποκάλυψη της Σάκκαρη για την συμμετοχή της σε σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

«Ναι ισχύει ότι θα συμμετέχω, έχουμε ξεκινήσει, είναι φοβερή η ομάδα που δουλεύει πάνω σ' αυτό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι και εγώ. Είμαι μεγάλη φαν των ντοκιμαντέρ που έχουν κάνει.

Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή ιδέα, θα κάνει καλό στο άθλημα μας και επίσης είναι πάρα πολύ διακριτικοί που αυτό είναι πολύ καλό γιατί σ' αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει. Μέχρι στιγμής όλα πάνε τέλεια», είπε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά από την πρόκριση επί της Ζενγκ, η οποία μάλιστα πριν λίγο καιρό "τα σπασε" στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σε σειρά του Netflix η Μαρία Σάκκαρη

"Φοβάμαι..."

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρία Σάκκαρη (δείτε εδώ την πιο τρυφερή κοινή τους φωτογραφία), αναδείχθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα βραβεία που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε φέτος σε δύο ημιτελικούς Grand Slam (Roland Garros και US Open), ανεβαίνοντας μάλιστα μέχρι και το No 6 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι τεράστια η τιμή. Νομίζω πως το να κλείνει η χρονιά με αυτό τον τρόπο είναι κάτι τεράστιο. Για εμένα κλείνει η σεζόν, αλλά ξεκινάει πάλι σε τρεις ημέρες, καθώς ταξιδεύω για την Αυστραλία. Έτσι είναι, όμως, το συγκεκριμένο άθλημα» και πρόσθεσε από πού αντλεί δύναμη: «Το γεγονός ότι προέρχομαι από αυτή την όμορφη χώρα, την Ελλάδα μας, μού δίνει τεράστιο κίνητρο. Το βλέπω στο πώς μας αντιμετωπίζουν οι συναθλητές μας στο εξωτερικό».

Όταν ρωτήθηκε για το #metoo, η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε ότι «είναι κάτι στενάχωρο, δεν το είδε κανένας να έρχεται. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται. Έχω πει κι εγώ πολλές φορές ότι περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι, γιατί είμαι κοπέλα και ζούμε σε μία τέτοια κοινωνία. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Αλλά η δύναμη και το σθένος αυτών των γυναικών ήταν κάτι το απίστευτο».