Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις κορούλες της - Παίζουν στο σαλόνι τεραστίων διαστάσεων

Τα outfits τους όλα τα λεφτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις κορούλες της - Παίζουν στο σαλόνι τεραστίων διαστάσεων

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη πρόσφατα μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι. Μάλιστα όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό», μέσα σε λίγους μήνες άλλαξαν τρία σπίτια.

«Το σπίτι που μέναμε πουλήθηκε όταν ήμουν 9 μηνών έγκυος κι έπρεπε να το αφήσουμε, το καινούριο μας σπίτι, το δικό μας σπίτι δεν ήταν έτοιμο και πήγαμε σε ένα σπίτι των γειτόνων μας για λίγο καιρό που έλειπαν στο εξωτερικό και μας το παραχώρησαν», ανέφερε.

Στο καινούριο τους σπίτι, τα πράγματα των διδύμων είναι παντού! Ξεκινάν από το δωμάτιό τους και καταλήγουν στο καθιστικό. Η όμορφη μαμά μέσα από τις αναρτήσεις της μας έχει δείξει αρκετές φορές τις κόρες της να τρώνε ή να παίζουν στο σπίτι.

Το σαλόνι έχει μετατραπεί σε μία υπέροχη παιδική χαρά με πολλά παιχνίδια, μαξιλάρια, και προστατευτικά κάγκελα ώστε οι δίδυμες να παίζουν με ασφάλεια. Ακόμα και μίνι μπασκέτα έχουν τα κορίτσια! Η μία από τις δύο είναι ξαπλωμένη και προσπαθεί να πιάσει την μπάλα ενώ η αδελφή της, καθιστή, παίζει με ένα παιχνίδι.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η γνωστή influencer που έχει πάρει την καρδιά του Σάκη Τανιμανίδη (δείτε εδώ την πρόσφατη ανάρτηση που δημοσίευσε για εκείνον) ρώτησε τους ακολούθους της τι πιστεύουν ότι είναι, σπίτι ή παιδική χαρά.

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα έχουν μετατρέψει το σαλόνι σε παιδότοπο

Γιατί μετακόμισαν σε νέο σπίτι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Κολωνάκι ζήτησαν το σπίτι για ιδιοκατοίκηση, οι ανάγκες του ζευγαριού μεγάλωσαν γι' αυτό η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε κοντινό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, μεγαλύτερο σε τετραγωνικά, που τους παραχώρησαν φίλοι τους, αφού το σπίτι που ετοιμάζουν εκείνοι στα βόρεια προάστεια της Αθήνας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Το YOU βρέθηκε κατ΄ αποκλειστικότητα την ώρα της μετακόμισης του ζευγαριού, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ το ζευγάρι όλες τις προηγούμενες εβδομάδες -και ιδιαίτερα η οικοδέσποινα- είχε “χαθεί” μέσα σε κούτες... “Τρέχουμε και δεν φτάνουμε” ήταν η από κοινού απάντηση του ζευγαριού με ένα στόμα σε όσους τους ρωτούσαν για το πώς περνάνε, περιγράφοντας την τρέλα που επικρατούσε στο σπίτι τους, ενώ οι δυο τους για να ξεσκάσουν έκαναν μετά από πολύ καιρό το περασμένο Σάββατο μια glam βραδινή έξοδο, προσκαλεσμένοι σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας (δείτε εδώ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η Χριστίνα)...

Μετακόμιση Τανιμανίδης

Μετακόμιση Τανιμανίδης Χριστίνα

Μετακόμιση Τανιμανίδης περιοδικό YOU αποκλειστικές φωτογραφίες