Έξαλλος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις της Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη: «Αν έχω λερωμένη τη φωλιά μου θα...»

«Μακάρι να είναι ψέματα όλο αυτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις της Μπάρμπα για τον Φιλιππίδη: «Αν έχω λερωμένη τη φωλιά μου θα...»

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/01 ένα απόσπασμα από τα όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου βρέθηκε καλεσμένη μιας και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα με αφορμή το ελληνικό κίνημα #metoo.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας μετά από τις "αιχμηρές" δηλώσεις για την Ιωάννα Μαλέσκου πήρε ξανά θέση καθώς διαφώνησε με τα όσα άκουσε από την Βάνα Μπάρμπά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν θα είμαι εγώ και εσύ γιατί αν κάποιος δεν έχει κάνει παραβατική πράξη γιατί να πάει στη φυλακή; Δεν λέω για τον Πέτρο αλλά για τον οποιονδήποτε! Δεν καταλαβαίνω… αν έχω λερωμένη τη φωλιά μου θα φοβάμαι να μην μπω φυλακή , αν δεν την έχω γιατί να φοβάμαι ότι θα πάω φυλακή και θα με τηλεκρίνουνε;

Χωρίς να είμαι υπέρμαχος των τηλεδικαστηρίων και όλα αυτά…Δεν προκύπτει ότι έχει πάει στις φυλακές η Βάνα και θα ξαναπάει… Η θέση της είναι σε μία λεπτή γραμμή, από τη μία λέει περιμένω τη δικαιοσύνη να αποφασίσει, αλλά από την άλλη είναι σα να προδικάζει λέγοντας ότι θεωρώ ότι είναι ένας εφιάλτης και ότι θα αθωωθεί ο Πέτρος…

Μακάρι να είναι ψέματα όλο αυτό. Τι να πω κι εγώ δεν ξέρω! Θα μείνω σε αυτό που είπε ο Μοθωναίος «όταν ένας κολλητός μου μπει στη φυλακή και κάνει ένα έγκλημα θα πάω κι εγώ να τον δω αλλά στο πλαίσιο του metoo να μην τύχω μιας κοινωνικής κατακραυγείς.»

Πρωινό: Μπάρμπα σε Λιάγκα - Σκορδά: «Μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά άρχισαν την συζήτηση τους, με το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη και τις δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός που είχαν προκαλέσει σάλο σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

«Μία γυναίκα αντισυμβατική που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές του Πέτρου Φιλιππίδη;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την Βάνα Μπάρμπα να απαντά «Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω».

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» κατέληξε.