Super Κατερίνα: Αδιανόητο ατύχημα - Έχασε το δόντι της στον αέρα της εκπομπής

Άναυδοι όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Αδιανόητο ατύχημα - Έχασε το δόντι της στον αέρα της εκπομπής

Τα απρόοπτα στις live εκπομπές είναι πολύ συχνά. Έτσι και σήμερα (21/1), συνέβη ένα στο Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε η Έλενα Πολυκάρπου, κατάλαβε πως έχασε ένα κομμάτι από τα δόντια της.

Η δημοσιογράφος μιλούσε για ένα ρεπορτάζ για τον Ντάνο και εκείνη τη στιγμή συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε. Αμέσως το είπε στους συνεργάτες της και εκείνοι δεν μπορούσαν να την πιστέψουν.

«Για φτύστο λίγο να δούμε αν έφυγε. Μήπως είναι ρητίνη κι έφυγε ένα κομματάκι; Το έχω πάθει κι εγώ παλιά», της είπε αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου εξήγησε πως δεν έχει ρητίνη στα δόντια και έτσι η εκπομπή προχώρησε στο βίντεο μέχρι να δει η δημοσιογράφος τι συνέβη;

Το ατύχημα της Έλενας Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως δε θα πάει στην εκπομπή τη Δευτέρα

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/1) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, από το πουθενά, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως την ερχόμενη Δευτέρας (24/1) δε θα έρθει στην εκπομπή.

Όπως εξήγησε πρέπει να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εξετάζει. Μάλιστα τόνισε πως το λέει από τώρα για να μη νομίζει κανείς ότι κόλλησε κορωνοϊό. Θυμίζουμε πως για αρκετό διάστημα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί και δεν εμφανιζόταν στην εκπομπή.

«Τη Δευτέρα δεν θα έρθω. Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και καιρό. Λόγω κορωνοϊού το νοσοκομείο είχε κλείσει και με κανόνισε ο γιατρός μου να πάω τη Δευτέρα, να μην πάω; Ήθελα να το πω προς το τέλος γιατί θα λένε ότι ο Ανδρέας έπαθε κορωνοϊό», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.