Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την Κατερίνα Καινούργιου- «...ήταν meant to be»

«Ευχαριστώ που είσαι ο ώμος στον οποίο μπορώ πάντα να βασίζομαι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την Κατερίνα Καινούργιου- «...ήταν meant to be»

Κολλητή σχέση έχουν αποκτήσει ο Νίκος Κοκλώνης, αγαπημένος παρουσιαστής στο J2US (δείτε περισσότερα για το πότε επιστρέφει η εκπομπή), και η Κατερίνα Καινούργιου από την ημέρα που γνωρίστηκαν ενώ η αδυναμία που έχει ο ένας για τον άλλον δεν κρύβεται.

Ο ιδιοκτήτης της Barking Well στέκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας συνεχώς, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, ενώ αντίστοιχα το ίδιο κάνει κι εκείνη. Στο πρόσωπο του έχει βρει έναν φίλο που μπορεί να στηριχθεί στα δύσκολα.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους:

«Ευχαριστώ που είσαι ο ώμος στον οποίο μπορώ πάντα να βασίζομαι», έγραψε στo story που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram για τον Νίκο Κοκλώνη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της, το βράδυ της Πέμπτης.

Το story της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε κι εκείνος να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του φίλη, τονίζοντας ότι είναι ευλογημένος που τη γνώρισε.«Just a Kiss. Δεν ήταν για το κλικ. Με την @katken85 ήταν meant to be. Να συναντηθούμε, να συνεργαστούμε και να νιώσω πώς είναι να αποκτάς μια νέα φίλη με όλη την ουσία κ τη σημασία της λέξης. Ένα δικό σου άνθρωπο. Δίπλα σου πάντα στα ωραία αλλά κ στα δύσκολα. #blessed. Καλημέρα με μεγάλο φιλί αγάπης -κ γούτσου γουτσου πάντα! #koklonis», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε μαζί με την Κατερίνα.

Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου στο J2US

Μετά το επιτυχημένο "Κοκορίκο", η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκαν στο επεισόδειο τις 16/10 live του J2US με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό ντούετο.

Η παρουσιάστρια που έχει αναλάβει για απόψε την παρουσίαση στο Green room, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το «Λένε τόσα για μας» του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μάλιστα, αυτούς που τους βοήθησε ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα κατά την διάρκεια των προβών να σχολιάζει: «πάλι θα ξεφτιλιστώ».

Η ίδια, στο τέλος του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Μάλλης την έχει συμβουλεύσει να μην τραγουδάει καθώς είναι... «ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει».