Dr. Χταπόδιας: Η πραγματική ηλικία, ο έρωτας με την Στέλλα Μιζεράκη και ο θάνατος που τον "σημάδεψε"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Dr. Χταπόδιας: Η πραγματική ηλικία, ο έρωτας με την Στέλλα Μιζεράκη και ο θάνατος που τον

Ο Dr. Χταπόδιας ή κοινώς Παντελής Ζαμπούνης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1992 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ξεκίνησε δειλά δειλά μέσα από τα social media όπου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη καθώς και οι δυο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media απασχολούν τους χρήστες με διάφορα στιγμιότυπα χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Ο Παντελής μαζί με την Στέλλα Μιζεράκη μπορεί στην αρχή να έκρυβαν για τα καλά την σχέση τους, ωστόσο όπως φαίνεται και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι καθώς είχαν αποκαλύψει πως γνωρίστηκαν την περίοδο της καραντίνας. Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Οι αναρτήσεις του Dr Χταπόδια στα social media

«Νομίζουν ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο» - Απίστευτη αποκάλυψη της Στέλλας Μιζεράκη για τη σχέση της με τον Dr Χταπόδια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Dr Χταπόδια και στο πώς είναι η ζωή μαζί του στο σπίτι.

Μάλιστα, η Στέλλα Μιζεράκη εξήγησε πως πολλοί στέλνουν για να τη ρωτήσουν αν βρίσκεται όντως σε σχέση με τον Dr Χταπόδια. Θυμίζουμε, πως πριν λίγο καιρό, ο σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για τον Dr Χταπόδια

«Ο Παντελής είναι πολύ καλό παιδί, είναι νοικοκύρης, αυτό έχω να το πω. Αν του πω να κάνει δουλειές, τις κάνει, δεν έχω παράπονο. Ακόμα μας ρωτούν αν είμαστε μαζί, γιατί νομίζουν ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συνυπάρχω μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.