Αποκάλυψη: Με δύο Survivors παρουσιαστές η νέα εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν

Τι αναφέρει ο Αλέξης Μίχας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Με δύο Survivors παρουσιαστές η νέα εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν

Ο Αλέξης Μίχας στο «Πάμε Δανάη» δεν έρχεται μόνο με spoilers για τη «Γη της Ελιάς». Σήμερα (21/1) ήρθε με αποκλειστικό που αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως το κανάλι του Φαλήρου θέλει να εντάξει μια εκπομπή και θέλει να δοκιμάσει για την παρουσίαση δύο Survivors μαζί.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Λιανό, που είναι ο παρουσιαστής του Survivor τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είχε μια αξέχαστη συμμετοχή στο Survivor το 2018.

Οι δηλώσεις του

«Ο ΣΚΑΪ θέλει να ενώσει δύο πρόσωπα για καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν ξέρουμε ακόμη τη ζώνη, καθώς δεν έχει αποφασιστεί», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας και συνέχισε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιώργος Λιανός έχουν συμβόλαιο με την ACUN Media οπότε δεν αποκλείεται να έχει εμπλοκή και η εταιρεία παραγωγής στο στήσιμο αυτού του νέου project».

«Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση της Σπυροπούλου»

Τα "καρφιά" του πέταξε για ακόμη μια φορά ο Ανδρέας Μικρούσικος προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κατά την διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα. (101)

Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής σχολίαζε την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξαφνικά να αναφέρεται στην παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται.

«Υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που εγώ που έχω υπηρετήσει είκοσι χρόνια αυτή την ιστορία, με κάνουν και ντρέπομαι. Μπορώ να πω και όνομα, δεν τραβάω κανένα ζόρι. “Κάτι Ξαναψήνεται”, ντρέπομαι. Ναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάω. Λέω γιατί να είναι στην τηλεόραση… Δεν της ταιριάζει το project τηλεόραση και ο τρόπος που το κατακτάει αυτό το πράγμα. Είναι ένα ωραίο κορίτσι, ας πάει στα Καλλιστεία», είπε ενοχλημένος ο παρουσιαστής.