Γιάννης Πουλόπουλος: Έδειξε την βέρα του στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα φωνάζοντας «Είμαι παντρεμένος»

Έμειναν όλοι άφωνοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: Έδειξε την βέρα του στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα φωνάζοντας «Είμαι παντρεμένος»

Πολλές αποκαλύψεις έγιναν στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 21/01 καθώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ξεκαθάρισε για το φημολογούμενο φλερτ με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Στάθη Σχίζα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό, ότι με τους συνεργάτες μας πρέπει να τα φτιάχνουμε, για σκέψου να τα φτιάξουμε μεταξύ μας».

Με αποτέλεσμα ο Γιάννης Πουλόπουλος να απαντάει χαρακτηριστικά στην γνωστή παρουσιάστρια: «Μου κολλάς; Τι γίνεται; Αφού στο έχω πει, είμαι δεσμευμένος είμαι ήδη παντρεμένος».

Η αποκάλυψη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος - Γύρισε την πλάτη του στην κάμερα

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης (20/1) για την Αφροδίτη Λατινοπούλου το νέο παραλήρημά της, ήταν αρκετό για να κάνει τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπάσει και να γυρίσει την πλάτη του στις κάμερες.

Ο παρουσιαστής ήδη από εχθές (19/1) είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την Λατινοπούλου καθώς τον προσβάλουν.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιάννης Πουλόπουλος γύρισε την πλάτη του και αρνήθηκε να ασχοληθεί με την περίπτωση "Λατινοπούλου".

H αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου στο Super Κατερίνα για την Αφροδίτη Λατινοπούλου