Η νέα κοινή εμφάνιση του Μπράτη και της Παπαβλασοπούλου μετά το GNTM - Εκεί θα τους δούμε

Σε εκπομπή του STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η νέα κοινή εμφάνιση του Μπράτη και της Παπαβλασοπούλου μετά το GNTM - Εκεί θα τους δούμε

Στο DWTS πρόκειται να δούμε απόψε (21/1) στις 21:00 τους δύο αγαπημένους κριτές του GNTM, Άγγελο Μπράτη και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες, όπως έκανε την προηγούμενη Παρασκευή η Δανάη Παππά.

Η ανακοίνωση για την εμφάνιση του Μπράτη και της Παπαβλασοπούλου στο DWTS

Η εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον πολυτάλαντο Λάμπρο Φισφή, υποδέχονται στο πιο ανατρεπτικό, τηλεοπτικό ballroom τους 6 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Βραχάλη και του παρτενέρ της, για να παρουσιάσουν εκπληκτικές και πολύ απαιτητικές χορογραφίες! Ένταση, αγωνία αλλά και αυστηρή κριτική από τους ειδικούς Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Στέφανο Δημουλά.

Το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης θα λάμψουν στο ballroom του «Dancing With the Stars» σε διαφορετικές, υπέροχες χορογραφίες. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα έρθει αντιμέτωπη με τη Shakira χορεύοντας τον πιο sexy και αναπάντεχο χορό ενώ ο Άγγελος Μπράτης θα ξαφνιάσει παρουσιάζοντας την πιο πολύχρωμη, funky και ανατρεπτική χορογραφία.

Το πρώτο τρέιλερ για το GNTM 5

Μπορεί το παιχνίδι να έλαβε τέλος πριν περίπου δύο μήνες, ωστόσο κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Kατά την διάρκεια του τελικού, προβλήθηκαν στιγμές και δηλώσεις των φετινών συμμετεχόντων, που ανέφεραν πόσο υπέροχα ένιωσαν και πως πραγματοποιήθηκαν τα όνειρά τους.

Έτσι λοιπόν, εμφανίστηκαν τα στοιχεία για τις δηλώσεις συμμετοχής στον επόμενο κύκλο του σόου, παρά τις φήμες που ήθελαν μην παίρνει το φως για την επόμενη σεζόν.