Τζένη Θεωνά: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στον χώρο όπου γυρίζεται η σειρά που πρωταγωνιστεί

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζένη Θεωνά: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στον χώρο όπου γυρίζεται η σειρά που πρωταγωνιστεί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Θεωνά μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη καθώς στο πλευρό τους έχουν τον αγαπημένο τους Αρίωνα ο οποίος αποτελεί τον καρπό του έρωτά τους.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο χώρο όπου γυρίζεται η επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί η ίδια, απαθανάτισε τον μικρό Αρίωνας κοιτά με απορία έναν παλιό τηλεφωνικό θάλαμο.

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά

Ανάρτηση  Τζένης Θεωνά

«Το παιδί μου θα πάει μόνο του στον ποταμό να βαφτιστεί»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Τζένη Θεωνά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την βάφτιση του 2,5 ετών γιου της. Ο μικρός δεν έχει βαφτιστεί ακόμη, βέβαια θα επιθυμούσαν όπως είπε ο ηθοποιός κάποια στιγμή να γίνει ένα μυστήριο.

«Το παιδί μου σε λίγο θα πάει μόνο του στον ποταμό, θα διαλέξει και άλλο όνομα, θα μπει, θα βγει… Δεν ξέρω τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για βάφτιση, είναι δυόμισι χρονών. Μπορεί όμως, δεν το αποκλείω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάναμε ένα μυστήριο για να γιορτάσουμε αυτό το πλάσμα το μαγικό και να μας ευχηθούν και να του ευχηθούμε.

Ήταν και τα πρώτα του γενέθλια στην καραντίνα, ήταν και τα δεύτερα σε στενό κύκλο. Θα το ήθελα πάρα πολύ», λέει η Τζένη Θεωνά, μετά ξαφνική αναβολή του γάμου της με τον Δήμο Αναστασιάδη.