Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Ανέβαλαν ξαφνικά τον γάμο τους - Τι συνέβη

«Πάγωσαν» τις διαδικασίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Ανέβαλαν ξαφνικά τον γάμο τους - Τι συνέβη

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται να «πάγωσαν» τις διαδικασίες του γάμου τους και να τον ανέβαλαν προσωρινά.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πολύ γλυκιά οικογένεια και έχουν στο πλευρό το μονάκριβο τους τον οποίο σχεδίαζαν να βαφτίσουν φέτος αλλά και να παντρευτούν.

Όπως φαίνεται όμως, η πανδημία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό εμπόδιο και αναγκαστικά το ζευγάρι πρέπει να αναβάλλει και τα δύο μυστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και θα πάρει το όνομα Αρίωνας. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, προχώρησε και σε μια σοκαριστική δήλωση.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης

Τζένη Θεωνά: Δείτε για πρώτη φορά τα τατουάζ που έκανε μετά την γέννηση του γιου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Θεωνά μετά τον ερχομό του γιου της, καθώς ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, μετά τη γέννηση του, έκανε και δυο νέα τατουάζ στο σώμα της.

Ο μικρούλης, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Απρίλη, είναι ένα αεικίνητο παιδί και όπως είναι φυσικό για την ηλικία του, θέλει να εξερευνά τα πάντα. Το καλύτερό του είναι όταν πηγαίνει στο πάρκο και μπορεί να παίξει με τα χώματα και να τρέχει. Πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε την βόλτα τους στο πάρκο!

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα τατουάζ της. Πρόκειται για δυο πεταλούδες.

Τζένη Θεωνά τατουάζ

Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον γιό της στην τεράστια βεράντα του σπιτιού της!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και η Τζένη δεν σταματά να απαθανατίζει τους άντρες της ζωής της! Δείτε τον γιο της να τα έχει κάνει "μαντάρα" στην τεράστια βεράντα του σπιτιού τους!

Όταν όμως ο Αρίωνας είναι στο σπίτι, πάλι βρίσκει την …άκρη να παίξει με τα χώματα. Με την πρώτη ευκαιρία κι ενώ πιστεύει ότι έχει ξεφύγει από το βλέμμα της μαμάς του, πηγαίνει στις γλάστρες, βγάζει το χώμα και το απλώνει στη βεράντα.

Είναι μάλλον από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες στο σπίτι.

«Κυριακή. 7.30 πμ. Ο κηπουρός τα χαράματα», είχε σχολιάσει η Τζένη Θεωνά σε μια ανάρτησή τους, δείχνοντας τον γιος της να είναι μπροστά στη γλάστρα και γεμάτος χώματα ο χώρος γύρω του.