Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Εκτός της Super Κατερίνα - Ανακοινώθηκε σήμερα 21/1 από την Καινούργιου

Ποιος συνεργάτης της απουσίαζε;

Εκτός της Super Κατερίνα - Ανακοινώθηκε σήμερα 21/1 από την Καινούργιου
News 21.01.2022 16:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εκτός Super Κατερίνα θα βρεθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Δευτέρα, ωστόσο σήμερα το πρωί (21/1), απών ήταν και ο Θέμης Μάλλης ο οποίος ένιωθε αδιάθετος για αυτό και χρειάστηκε να μείνει σπίτι του.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της συνέντευξης της Κατερίνας Καινούργιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η παρουσιάστρια προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη.

Η αναφορά της Καινούργιου στην απουσία του Μάλλη από την Super Κατερίνα

«Θα κάνω την ερώτηση που θα έκανε και ο Γιάννης ή ο Θέμης, αν ήταν πάνω. Περαστικά στον Θεμούλη μας, δεν έχει κάτι απλά είναι λίγο αδιάθετος σήμερα...», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα- «Πραγματικά με προσβάλει»

Το πρωί της Τετάρτης 19/01 ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αποτέλεσμα να πει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θα αποχωρήσει από το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα,, το Tweet της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene.

Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπούν εναντίον της λόγω των δημοσιεύσεων που κάνει.

Έτσι, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να ξεσπάσει on air λέγοντας στην Καινούργιου: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία.

Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Επειδή παίρνω ορμόνες, μήπως...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου on air για την συγκίνησή της

Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στο «Super Κατερίνα» - «Είσαι μόνη σου, να δεις πώς θα τα διαχειριστείς»

Share