Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωσή του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωσή του

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Παρασκευής (21/1) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, από το πουθενά, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως την ερχόμενη Δευτέρας (24/1) δε θα έρθει στην εκπομπή.

Όπως εξήγησε πρέπει να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εξετάζει. Μάλιστα τόνισε πως το λέει από τώρα για να μη νομίζει κανείς ότι κόλλησε κορωνοϊό. Θυμίζουμε πως για αρκετό διάστημα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί και δεν εμφανιζόταν στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Τη Δευτέρα δεν θα έρθω. Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και καιρό. Λόγω κορωνοϊού το νοσοκομείο είχε κλείσει και με κανόνισε ο γιατρός μου να πάω τη Δευτέρα, να μην πάω; Ήθελα να το πω προς το τέλος γιατί θα λένε ότι ο Ανδρέας έπαθε κορωνοϊό», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την αποκάλυψή του για την οικονομική εξαθλίωση που βίωσε

Το πρωί της Πέμπτης 20/01 ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς ο γνωστός παρουσιαστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την οικονομική δυσκολία που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό μετά από τον "χαμό" του αγαπημένου αδερφού.

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού.

Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα., ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα.

Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, «όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ». Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου».