«Λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Μαύρη επέτειος για μένα»

Σπαρακτική στιγμή στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Μαύρη επέτειος για μένα»

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (28/12) από τη μέρα που ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος του αδερφός, Ανδρέας, «λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα, με την αναφορά της εκπομπής στον κορυφαίο συνθέτη.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου φέρνει κάθε φορά δάκρυα στα μάτια του Ανδρέα (δείτε εδώ την τελευταία συνέντευξη που έδωσε).

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή και ένας ξάδερφος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ένα απρόοπτο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (21/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου ζευγαριού, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να αποχωρήσει ξαφνικά από το πλατό καθώς έμαθε πως ένας ξάδελφός του έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια παραξενεύτηκε που τον είδε να αποχαιρετά το κοινό για σήμερα και αναρωτήθηκε τι έχει συμβεί και φεύγει από τόσο νωρίς.

«Δεν θα κάτσεις και στη συνέχεια;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάποια τηλεφωνήματα αρνητικών γεγονότων. Πέθανε ένας ξάδερφός μου. Το έμαθα στη μέση της εκπομπής και πρέπει να πάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.