Έτσι αντέδρασε η Μαρία Κωνσταντάκη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - «Δεν μου αρέσει να μιλάω για...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτσι αντέδρασε η Μαρία Κωνσταντάκη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή - «Δεν μου αρέσει να μιλάω για...»

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για διάφορα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός με αφορμή μια ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής, φάνηκε να «στριμώχνεται» καθώς αφορούσε για την προσωπική της ζωή κάτι που αποφεύγει η ίδια να μιλά δημόσια και τόσο ανοιχτά.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την συναισθηματική μου κατάσταση γιατί γενικότερα είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παρόλο που δεν μου φαίνεται. Δηλαδή τα προσωπικά μου, τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι, αυτούς που τους αφορούν, δηλαδή η μαμά μου, τον μπαμπά μου νομίζω πως δεν τον αφορούν πλέον, αλλά και να ήμουν με κάποιον πάλι θα ξέφευγα σαν το χέλι».

"Έμεινε" με τις ερωτήσεις του Αρναούτογλου - "Το κρεβάτι μου είναι..."

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε απόψε 12/11 καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 night show και μάλλον δεν περίμενε αυτές τις ερωτήσεις από τον Γρηγόρη!

Ο παρουσιαστής πήγαινε την συζήτηση στην ερωτική της ζωή με την ηθοποιό να μένει άφωνη με όσα άκουγε! Ο Γρηγόρης Ανραούτογλου φυσικά γύριζε την κουβέντα σε μια δήλωση που είχε κάνει παλιότερα η ηθοποιός πως έχει κάνει έρωτα σε...νεκροταφείο, με την ηθοποιό να απαντά:

“Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σ@ξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη… Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο!” Δείτε μια ακόμα αποκάλυψη στο show.