Πάνος Καλίδης: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, μου πήρε 4 μήνες να συνέλθω»

Η αποκάλυψη του για την περιπέτειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, μου πήρε 4 μήνες να συνέλθω»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 21/01 ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του στο περυσινό Survivor 4, καθώς είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μάλιστα, πριν από λίγο είχαμε δει και τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος είχε ξεσπάσει φανερά για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Κουρεντή και Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

«Έχει καλές προσωπικότητες μέσα, έχει αγωνιστές, έχει ανθρώπους που σίγουρα τους βλέπεις και χαίρεσαι να τρέχουν. Όπως ο Γιωρίκας και ο Κατσαούνης. Προσωπικότητες που θα ξετυλιχτούν στο μέλλον και θα μπορείς να σχολιάσεις πολλά πράγματα.

Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, είναι πολύ δύσκολο. Μου πήρε τέσσερις μήνες να συνέλθω σωματικά, όμως ήταν μια τεράστια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ξέσπασε ο Καλίδης κατά του Βαλάντη: «Δε συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα καθώς αναφέρθηκε και στο Survivor 5 όπου σχολίασε την συμπεριφορά του Βαλάντη καθώς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

«Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα. Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες».