Survivor 5: Ούρλιαζε στην καλύβα ο Βαλάντης - «Είσαι αχάριστη»

«Δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει, θέλουν μπάτλερ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ούρλιαζε στην καλύβα ο Βαλάντης - «Είσαι αχάριστη»

Ο Βαλάντης για ακόμη μια φορά βρήκε αφορμή να «ξεσπάσει» στο φετινό Survivor 5, με το γνωστό τραγουδιστή να στοχεύει εκ νέου τα ίδια πρόσωπα και να τους «επιτίθεται» σχετικά με τις δουλειές της καλύβας και όχι μόνο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, το προηγούμενο βράδυ, όταν οι Διάσημοι είχαν διαφωνία σχετικά με τα στρώματα, που θα χρησιμοποιούσαν για τον ύπνο τους. Η διαφωνία είχε ως αποτέλεσμα ο Βαλάντης να διαλέξει να ξαπλώσει δίχως στρώμα και μες στη βροχή, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε, μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στην παραλία.

Αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα «πυρά» του ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τον οποίο και κατηγόρησε πως κάθεται όλη την ώρα και κοιτάζει τη βολή του. Ο δημοσιογράφος του απάντησε με βάση το παράπονό του για τις συνθήκες διαβίωσης, λέγοντάς του πως δεν μπορεί να διαμαρτύρεται, αφού έτσι είναι το παιχνίδι. «Αν δε θέλεις, φεύγεις Βαλάντη μου», του είπε χαρακτηριστικά, ενώ οι Μαχητές τον αποκάλεσαν νέο «Ντάφυ».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρέντη θέλησαν να υπερασπιστούν τον Κωνσταντάρα, τονίζοντας πως κακώς επιχειρεί να εκθειάσει τον εαυτό του για τις δουλειές της καλύβας. Τότε ήρθε και η νέα «έκρηξη» του Βαλάντη, ο οποίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κλίκα ως αχάριστη, ενώ και η Αθηνά τάχθηκε υπέρ του, έχοντας το... σταθερό κόλλημα με τη Μυριέλλα, σχολιάζοντας τις νίκες που φέρνει για την ομάδα.

Το ξέσπασμα του Βαλάντη στο Survivor 5

Πώς λένε στην πραγματικότητα τον Βαλάντη - Το όνομα που του έδωσε ο παππάς

Αρκετοί τραγουδιστές έχουν αλλάξει το όνομά τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, έπειτα από παροτρύνσεις των δισκογραφικών εταιρειών. Ένας από αυτούς ήταν στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας και ο Βαλάντης.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο Μάκης Μάτσας είχε αλλάξει το όνομά του πριν χρόνια για να είναι πιο σύντομο. Ωστόσο, ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τη google, το πλήρες όνομα του τραγουδιστή είναι... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr