Ηλίας Γκιώνης: Ο σύντροφός του δέχτηκε απειλές για την ζωή του - «Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει»

Για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Γκιώνης: Ο σύντροφός του δέχτηκε απειλές για την ζωή του - «Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει»

Αυτός που έφερε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και που στοχεύει να αποκαλύψει τα πάντα γύρω από αυτή αλλά σε αντίστοιχεις υποθέσεις είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Ο ίδιος μέσα από τα social media αναρτά καθημερινά οτιδήποτε μαθαίνει με σκοπό να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας που δρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν του ίδιου ότι δέχεται απειλές για την ζωή του, ο Ηλίας Γκιώνης γνωστοποιήσε ότι δέχεται απειλές ακόμη ο σύντροφός του.

Η αποκάλυψη του Γκιώνη για τις απειλές που δέχεται ο σύντροφός του

«Στέλνουν απειλές και στον σύντροφό μου… Αν τα έβαλα με κάποιους που πρώτη φορά γνώρισα λόγω της φρικιαστικής υπόθεσης για να υποστηρίξω ένα κορίτσι που επίσης δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε…Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει εάν σταλεί έστω και ένα επιθετικό μήνυμα ξανά στο αγόρι μου» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ηλίας Γκιώνης απειλές

Ποιος είναι ο ακτιβιστής που ξεσκέπασε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Ο Ηλίας Γκιώνης αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας εβδομάδας καθώς ήταν αυτός που έβγαλε στη φόρα την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ο ακτιβιστής είχε έρθει στην επιφάνεια και πριν από λίγο καιρό καθώς είχε προωθήσει την πρώτη καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την πρώην σύντροφό του.

Ο Ηλίας Γκιώνης όπως έχει εξηγήσει πολλές φορές από τον λογαριασμό του στο Instagram, δε θα σταματήσει ποτέ να λέει την άποψή του, ενώ οι απειλές που δέχεται δείχνουν να μην τον τρομάζουν.

«Αγωνίζομαι κυρίως για μένα γιατί ως πολίτης αυτής της χώρας δεν περνάω καλά και παλεύω για να έχω μια καλύτερη ζωή. Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήταν αποφασισμένη, αλλά και φοβισμένη γιατί ο ίδιος είναι δημόσιο πρόσωπο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν πέντε ετών. Έφυγε για την Πολωνία. Από τότε μέχρι και σήμερα την έχω δει μόνο μία φορά μέσω ίντερνετ. Αν κρίνω από το πόσο κακοποιητικός ήταν ο πατέρας μου με εμάς, φαντάζομαι ότι και η μητέρα μου ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ως παιδί έχω δεχθεί άπειρη βία.

Ο πατέρας μου με χτυπούσε με ζώνη και έσπασε ένα τραπέζι σαλονιού πάνω μου. Η πορεία της εφηβείας μου ήταν άσχημη. Ο πατέρας μου έφτασε σε σημείο να με διώξει από το σπίτι. Είχα ενημερώσει το σχολείο, τη γειτονιά και τους γνωστούς για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα μου», είπε για τα παιδικά του χρόνια.