Αλέξανδρος Δαβίλας: «Τότε ένιωσα όντως να φοβάμαι» - Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

«Στην πρόβα ήταν όλα καλά αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξανδρος Δαβίλας: «Τότε ένιωσα όντως να φοβάμαι» - Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

Συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Δαβίλας. Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων και ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο στον Σασμό (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ του νέου επεισοδίου με τον φόνο του Πετρή).

Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή στον Σασμό

«Αναμφισβήτητα η σκηνή της πάλης με τον Νικηφόρο. Ήταν πολύ δυνατή και είχα το φόβο να μη χτυπήσω το συνάδελφό μου. Θυμάμαι, όταν κάναμε το γύρισμα, είχε καύσωνα, 45 βαθμούς.

Στην πρόβα ήταν όλα καλά αλλά κατά την διάρκεια του γυρίσματος ο Δημήτρης Λάλος μπήκε στον ρόλο και άρχισε να φωνάζει ως Μαθιός. Τότε ένιωσα όντως να φοβάμαι! Είναι ευλογία και νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα μαζί του. Ο ηθοποιός αυτός είναι τρομερό σχολείο και μεγάλος δάσκαλος».

Αλέξανδρος Δαβίλας η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη στιγμή στον Σασμό

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (24-28/1) στον Σασμό

Τη σοκαριστική δολοφονία του Πέτρου αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού (24-28/1) καθώς και τον απόηχο αυτής. Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA πρόκειται να είναι απλά σοκαριστικές.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 79

Ο Αστέρης αναζητά τον Πέτρο για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θοδώρας. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της.

Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Σασμός δολοφονία Πέτρου

Τρίτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει.

Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 81

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Η επίσκεψη της Μαρίνας στη φυλακή θα τον καταρρακώσει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που η Στέλλα προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει;