Η σπάνια εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή - «Κόντεψα εκείνη τη στιγμή να λιποθυμήσω»

Η συνεργασία που θα θυμάται για πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η σπάνια εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή - «Κόντεψα εκείνη τη στιγμή να λιποθυμήσω»

Καλεσμένη στην αποψινή (21/1) εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα», βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω μιας και επέλεξε να τραγουδήσει και μερικές από τις πρώτες της επιτυχίες ενώ παράλληλα μοιράστηκε τα πρώτα της βήματα.

Μάλιστα, η ίδια, γυρνώντας τον χρόνο πίσω και στις πρώτες της μεγάλες συνεργασίες, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο, κάνοντας ταυτόχρονα μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή για τον Γιάννη Πάριο

«Όταν βρέθηκα στο στούντιο, από εκεί είχαν περάσει άπαντες. Ο Αχιλλέας Θεοφίλου, ο πρώτος μου παραγωγός μου έφερε τον Γιάννη Πάριο να πει αυτό το τραγούδι (Το αδιέξοδο), εγώ κόντεψα εκείνη τη στιγμή να λιποθυμήσω.

Αισθάνθηκα δέος για το ότι θα τον γνώριζα από κοντά, για το ότι θα ενωνόταν η φωνή μου με τη φωνή του Γιάννη Πάριου… Σε εκείνη τη φάση μου είπε: «άσε το στίχο να σε ταξιδέψει», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Η εξομολόγηση για τα πρώτα βήματα της καριέρας της

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακρυά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου.

Εγώ εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή που επισημοποίησε την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη με μια φωτογραφία.