«Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη» - Η πρώτη αναφορά της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαϊδη

«Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη» - Η πρώτη αναφορά της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαϊδη

Καλεσμένη στην αποψινή (21/1) εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους, «Ένα τραγούδι ακόμα», βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο και μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω μιας μιας και επέλεξε να τραγουδήσει και μερικές από τις πρώτες της επιτυχίες

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Θεοφάνους την ρώτησε αν φεύγει ποτέ ο έρωτας με την Δέσποιnα Βανδή να απαντά: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους».

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή μας χάρισε μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια» με τον Γιώργο Θεοφάνους να συγκινείται αρκετά.

Η εμφάνιση της Βανδή στην εκπομπή του Θεοφάνους

Ενοχλημένος ο Νικολαϊδης με τα δημοσιεύματα για τον γάμο Μπισμπίκη και Βανδή

Κάποιοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αποκάλυψαν μέσα από μία λιτή ανακοίνωση που δίνουν τέλος στον γάμο τους. Η τραγουδίστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της και τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό, οι δυο τους δεν δίνουν δικαιώματα μιας και έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Γι΄αυτό το λόγο δεν έχουν δώσει και καμία απάντηση στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Yes Magazine, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με όσα διαβάζει για την πρώην σύζυγό του και δεν έχει κρύψει και την ενόχλησή του. Οι δυο τους άλλωστε ήταν ζευγάρι κοντά μία 20ετία και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά τα οποία μπαίνουν σε κάθε περίπτωση πάνω απ' όλα.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμίκης γάμος