Καλύτερα δε γίνεται: Διαφορετική έναρξη για τη Ναταλία Γερμανού - Η εμφάνιση έκπληξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Έδωσε όλο το παρασκήνιο της συνέντευξής του με την 24χρονη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Διαφορετική έναρξη για τη Ναταλία Γερμανού - Η εμφάνιση έκπληξη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Με διαφορετικό τρόπο θέλησε να ξεκινήσει τη σημερινή (21/1) εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο προκειμένου να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο της συγκλονιστικής συνέντευξής του με την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

«Το τραγούδι αυτό, το Κανένας Μόνος, δεν το διαλέξαμε τυχαία. Θα ξεκινήσουμε έτσι αυτή τη διαφορετική εκπομπή. Καλωσορίσατε και αυτό το Σάββατο αγαπημένοι μας τηλεθεατές, στο Καλύτερα δε γίνεται. Καλωσήρθατε σε μια εκπομπή που είναι κατά βάθος ψυχαγωγική όμως δεν της λείπει η ενσυναίσθηση και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό...», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και καλωσόρισε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο πλατό.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βρει την 24χρονη, ενώ έκανε λόγο για ένα αγνό πλάσμα το οποίο μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει βρίσκει τη δύναμη να δείξει το πρόσωπό της και να βγει να μιλήσει ανοιχτά για τον βιασμό της προκειμένου να δώσει κουράγιο και σε άλλες κοπέλες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο.

Η εμφάνιση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Καλύτερα δε Γίνεται και τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τους μώλωπες της 24χρονης που έφερε στο φως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Το πρόσωπό και τα στοιχεία της αποκάλυψε για πρώτη φορά πριν μερικές ώρες η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η ίδια μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα όλα όσα βίωσε εκείνη τη φριχτή βραδιά και μάλιστα κατέγραψε με το κινητό της τα σημάδια μετά τον βιασμό

«Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας» είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία.

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη μώλωπες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη φωτογραφίες με μώλωπες

Πηγή φωτογραφιών: zougla.gr