«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εγωιστάκος»

«Εδώ μαλώνει με τη Φαίη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εγωιστάκος»

Δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πρωί του Σαββάτου (22/1), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη και το σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα

«Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν αυτά που μετά από 30χρόνια πήραν δημοσιότητα και βγήκαν στην επικαιρότητα γίνονταν 20 χρόνια πριν, θα είχαμε προλάβει πάρα πολλές καταστάσεις, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δε θα τολμούσε κανένας αλητήριος να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια», είπε αρχικά για το MeToo, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω. Αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως θέλω. Δεν ζω όπως θέλω γιατί πάντοτε και εγώ και όλοι ζούμε σκεπτόμενοι τι θα πει ο άλλος αλλά ξεχνάμε τι θα πει ο θεούλης….Η ζωή μας, κρέμεται σε μια κλωστή, η ζωή μας είναι εικόνες, στιγμές. Με αυτές τις εικόνες εγώ έφυγα από τη Φάρμα», είπε για τη Φάρμα.

Τέλος, εξήγησε πως θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελένη Τσολάκη, όχι όμως και με τον Γιώργο Λιάγκα: «Δε θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί είναι εγωιστάκος. Εδώ μαλώνει με την Φαίη με εμένα δε θα μαλώνει;».

Και ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια έκανε τα δικά του σχόλια για την Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί και αιφνιδίασε τους πάντες με το σχόλιό του.

Μάλιστα, οι φήμες ολοένα και περισσότερο φουντώνουν για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ καθώς από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την δούμε αλλού, δείτε εδώ.

«Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ ωραία γυναίκα, λαμπερή. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Μιλάει τέσσερα λεπτά τόσο ωραία, και πιάνω τις λέξεις και πες μου τι νόημα βγαίνει και στην Ιωάννα πολλά φιλιά, εννοείται έτσι».