Γιατρός καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από κλινικάρχη στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Άφωνη η Γερμανού

Σοκάρει η μαρτυρία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιατρός καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από κλινικάρχη στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Άφωνη η Γερμανού

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην συνέντευξη που του παραχώρησε.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα προχώρησε στην αποκάλυψη μιας ακόμη ιστορίας μιας 25χρονης γιατρού, η οποία κατήγγειλε στον αέρα της εκπομπής ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ιδιοκτήτη της κλινικής που εργαζόταν.

Το όνομά της είναι Σεμίνα Ψυχογιοπούλου και εμφανίστηκε στο πλατό, περιγράφοντας την δική της ιστορία. Η ίδια είχε επίσης μιλήσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και κατήγγειλε ότι ο ιδιοκτήτης του ψυχιατρείου στο οποίο εργαζόταν επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά οι Αρχές φαίνεται πως δεν ασχολήθηκαν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Η καταγγελία της γιατρού στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται

Ο λόγος που «έριξαν» το προφίλ του Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter

Η 24χρονη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη πριν μερικές μέρες στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr. Ωστόσο, πριν μερικές ώρες εξαφανίστηκε το προφίλ του δημοσιογράφου στο Twitter με αποτέλεσμα να δημιουργήσει καινούριο.

Όπως φαίνεται, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δέχτηκε μια σειρά από αναφορές στον λογαριασμό του από χρήστες του διαδικτύου εξού και ο αποκλεισμός του. Ο δημοσιογράφος λοιπόν δημιούργησε ένα νέο προφίλ και αμέσως μετά προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση σχετικά με το εν λόγω γεγονός.

«Έκλεισαν το Twitter μου γιατί φοβήθηκαν! Δεν ήμουν ο Τραμπ για να το κάνουν. Ήταν η Γεωργία και η συνέντευξή της! Πανικός!».