Συγκινεί η Μαρία Κωνσταντάκη - «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε όταν...»

«Εκεί ο πατέρας μου έπαθε ένα κόκομπλοκο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Μαρία Κωνσταντάκη - «Ο πατέρας μου με αποκλήρωσε όταν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκλήρωση από τον πατέρα της όταν ήταν 18 ετών.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης για τις σχέσεις που βλέπει γύρω της και δεν τις ζηλεύει και για την απάντηση που έδωσε στη μαμά της όταν τη ρώτησε πότε θα κάνει παιδί.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντάκη

«Στο παρελθόν είχα προβλήματα σύνδεσης, οικειότητας, το να έρθω κοντά με τον άλλον, φρίκαρα, με έπιανε τρέλα. Όταν ερχόμουν κοντά, αγχωνόμουν πάρα πολύ, δηλαδή έλεγα “Είμαι καλά τώρα με τον τάδε, άρα αυτό τι σημαίνει, πως πρέπει να αφήσω τους φίλους μου; Κι αν εγώ δεθώ πάρα πολύ και μετά με παρατήσει;”.Έφτιαχνα όλα αυτά τα σενάρια στο κεφάλι μου, στην ουσία πιεζόταν τόσο ο εγκέφαλός μου που ήθελα να φύγω από όλο αυτό.

Η σχέση με την οικογένειά μου είναι πολύ καλή, γατί ακριβώς έχουν μπει όρια. Εντάξει υπήρξε μία μίνι αποκλήρωση από τον πατέρα μου. Μικρή όταν του ανακοίνωσα πως θα αγοράσω μηχανάκι, θα πάω σε δραματική σχολή και θα δουλέψω μπάρα βράδυ. Εκεί ο πατέρας μου έπαθε ένα κόκομπλοκο.

Της είπα “κοίτα να δεις εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο στο πλάνο. Εσύ θες να κάνω παιδιά;” μου απάντησε ναι και συνέχισα “εσύ όμως έκανες παιδιά. Αυτή είναι η δική μου ζωή. Δεν μπορώ να κάνω εγώ παιδί για να το κρατάς εσύ”», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή

Το πρωί της Παρασκευής 21/01 η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για διάφορα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός με αφορμή μια ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής, φάνηκε να «στριμώχνεται» καθώς αφορούσε για την προσωπική της ζωή κάτι που αποφεύγει η ίδια να μιλά δημόσια και τόσο ανοιχτά.

«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για την συναισθηματική μου κατάσταση γιατί γενικότερα είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, παρόλο που δεν μου φαίνεται. Δηλαδή τα προσωπικά μου, τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι, αυτούς που τους αφορούν, δηλαδή η μαμά μου, τον μπαμπά μου νομίζω πως δεν τον αφορούν πλέον, αλλά και να ήμουν με κάποιον πάλι θα ξέφευγα σαν το χέλι».