Κάτια Ζυγούλη: «Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη...» - Ο λόγος που απείχει από τα social media

«Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Ζυγούλη: «Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη...» - Ο λόγος που απείχει από τα social media

Μπορεί αυτό τον καιρό να απείχε από τα social media, ωστόσο η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε να επιστρέφει και να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της για το 2022. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει.

Ο λόγος που η Ζυγούλη απείχει από τα social media

«Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού.Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω.

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στην λεζάντα της ανάρτησής της, λίγο μετά την εξόρμηση στα χιόνια που έκανε με την οικογένειά της.

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 50 - Το δώρο τεράστιας αξίας που του έκανε η Κάτια Ζυγούλη

Κι ενώ ο αδερφός του, Απόστολος, βιώνει κακουχίες, κόντρες και καυγάδες στο Survivor, ο Σάκης Ρουβάς στην Αθήνα κάνει... ζωή και κότα!

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου ο Σάκης έκλεισε τα 50! Μια νέα δεκαετία ανοίγει μπροστά του κι έχει ήδη όλα όσα θα ήθελε να έχει: Την υγεία του, την σύζυγό του, τα παιδιά του, την οικογένειά του!

Η εξαμελής οικογένεια είναι πολύ αγαπημένη και το δείχνουν κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει. Στις 5 Ιανουαρίου, λοιπόν, η Κάτια με τα παιδιά αποφάσισε να κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στον Σάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο αγόρασε στον τραγουδιστή μια κορνίζα τεράστιας αξίας που μέσα είχε μια οικογενειακή τους φωτογραφία. Η Κάτια έκανε ειδική παραγγελία ώστε τα πρόσωπα όλων να απεικονίζονται όσο πιο τέλεια γίνεται ενώ η κορνίζα που αγκάλιαζε την φωτογραφία είναι κατασκευασμένη από γνωστό οίκο που φημίζεται για τα υψηλής αισθητικής έργα τέχνης, με το ξύλο της να είναι σκαλισμένο στο χέρι.