Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Γι' αυτό σταμάτησα το "Στην υγειά μας ρε παιδιά"»

«Την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Γι' αυτό σταμάτησα το
News 23.01.2022 16:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και την Αναστασία Κουκά παραχώρησε πρόσφατα ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ενώ μίλησε πριν λίγο καιρό και για την πρώην σύζυγό του.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Πάμε στο κεφάλαιο «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η απόφαση να ρίξεις την αυλαία του ήταν ξαφνική ή το παίδεψες πολύ μέχρι να πεις τέλος;

Όταν ξεκίνησα, στόχος μου ήταν να κάνω μια εκπομπή με τα ακούσματα τα δικά μου, τα λίγο πριν από μένα και τα λίγο μετά. Κέρδισα πάρα πολλά μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σημαντικούς, που ούτε φανταζόμουν πως θα γνωρίσω ποτέ.

Πού να φανταστώ πως θα πηγαίνω στο σπίτι του Μίκη δυο φορές την εβδομάδα και θα μιλάμε με τις ώρες; Ότι θα γίνω φίλος με ανθρώπους που θαύμαζα και λάτρευα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και τόσοι άλλοι;

Όταν το πράγμα, για διάφορους λόγους και παρά τη θέλησή μου, άρχισε να πηγαίνει αλλού, ένιωσα να φθείρομαι και γι’ αυτό το σταμάτησα. Με απασχολούσε αρκετό καιρό το μέλλον αυτής της εκπομπής.

Αλλά την απόφαση την πήρα μπαμ και κάτω. Μου την έπεσε ο εαυτός μου μια νύχτα που ήμουν στη Νάξο, ξυπνάω, γράφω ένα κείμενο και παίρνω έναν φίλο μου και του ζητάω να το ανεβάσει στο Instagram, γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τα social media.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο μισθός που έπαιρνε από το "Στην υγεία μας ρε παιδιά"

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι μονάχα ένας αγαπημένος ηθοποιός, αλλά αποτέλεσε κι έναν εξαιρετικά επιτυχημένο παρουσιαστή, με τον ίδιο να προβάλλει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», προκαλώντας πολλές φορές απορία για το πόσο στοίχιζε η εκπομπή.

Την απάντηση έχει δώσει η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα.

Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Για τον γιο μου φοβάμαι...» - Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την περιπέτεια της υγείας του

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Share